LA MÚSICA D’ET-CO*, THE GRUIXUT’S I ORIOL BARRI, PROTAGONISTA A LA PARROCKIA

La sala de Balsareny programa un març amb artistes destacats del panorama català

La Parrockia continua apostant per la música en directe i aquest març Et-Co*, The Gruixut’s i Oriol Barri seran els protagonistes de la programació musical.

S’estrenarà el mes amb la visita d’Et-Co*, una formació que arribarà a la sala de Balsareny el dissabte dia 5. Et-Co* és una proposta musical que arriba de Tarragona liderada per la cantant i autora Sonia Linares Berroy, acompanyada pels músics David Chueca (Guitarra), Raul Mellado (Bateria) i Bertrand Magnier (Baix). Et-Co * presenta Liberto!, el primer àlbum de la banda, que compta amb 12 cançons originals, editades sota el seu propi segell Marlee Records. Segons destaca la pròpia banda, podrem escoltar ritmes energitzants i hipnòtics, amb arrels primàries que fan viatjar a la música folk independent, el pop i la World Music.

thegruixuts

The gruixut’s

El següent cap de setmana, el dissabte 12 de març, serà el torn de The Gruixut’s. Una de les bandes empordaneses més conegudes del panorama català amb diversos discos editats. En aquest cas, hi presenataran el seu últim treball titulat, “Endavant les atxes!”, un disc divertit i enèrgic per viure una estona entretinguda a La Parrockia.

oriolbarri

Oriol Barri

Per acabar la programació musical de març, el dissabte, 19 de març, arribarà a la sala la música del popular Oriol Barri. Un artista que vindrà amb tota la seva banda per presentar el seu disc “Nosaltres”, un treball enregistrat pel bateria dels Blaumut, Manel Pedrós.

Share